Cynthia Parker: Nehéz út

Előjegyezhető

Kategória:

Sindy már dolgozó nő, de a fiúk terén igencsak tapasztalatlan. Szeretne önálló életet élni, ám a szülei nem engedik, mert szerintük még túlságosan gyerek. A lány lázadozik, nehezen fogadja el a felnőttek világát, s amikor sikerül meghódítania főnökének jóképű fiát, Alexet, szinte mindenki ellene fordul. Végveszélybe kerül barátsága gyerekkori pajtásával és szomszédjával: Keith egyre lehetetlenebbül viselkedik, de ő nem érti az okát. Nem veszi észre, hogy a fiú felnőtt.
Szülei házassága megromlik, édesanyja a válást fontolgatja, mialatt édesapja pokollá teszi valamennyiük életét, különösen az övét. Őt kiáltja ki bűnbaknak és a lány az egyetlen kiutat abban látja, ha valamilyen módon elmenekül otthonról. Keith, a jó barát és szomszéd sem a régi, mi több könnyelműen kijelenti, hogy bármit kérhet tőle – cserébe a testéért. Sindy felháborodik, ám később mégis szaván fogja, titkos üzletet ajánlva: vegye feleségül és megkapja a testét.
A szülők őrültségnek tartják a fiatalok házasságát, s a fiú anyja, Laura, mindent elkövet, hogy megakadályozza. Míg ő özvegyként rég megunta az egyedüllétet és társra vágyik, Lilian, Sindy édesanyja tarthatatlan házasságából szeretne megszabadulni.
Nehéz időszak áll mögöttük, végül mindannyiuk élete rendeződik.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző