Margaret Moore: Börtönbe zárt szerelem

Ár: 400 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Egy gonosz ötlet nyomán alkohol kerül egy üdítős pohárba, a fiatal fiú, Christopher kiissza, és hazafelé menet majdnem halálos balesetet okoz. Az ütközés során a szerelme, Olivia is súlyosan megsérül, úgy tűnik, egész életét tolószékben kell eltöltenie.
A lány szanatóriumba kerül, ott szüli meg a gyermekét, Christopher pedig bevonul a börtönbe, ahol szörnyű viszontagságok várnak rá. A hite azonban erőt ad neki, feltolulnak benne a régi emlékek, álmokat sző a boldogságról, majd nekifog, hogy a benne tobzódó szépséget és még mindig élő reményeit regényformában örökítse meg. A könyvei óriási sikert aratnak, az álnéven alkotó szerző levelet kap egyik rajongójától, egy Sarah nevű nőtől, és a levelezés során ismeretlenül is mély lelki kapcsolat szövődik köztük. Talán csak az olvasó sejti, hogy a mit sem sejtő Sarah azonos a közös gyermeküket nevelő Oliviával, akinek az állapota a barátnőjévé vált gyógytornásznő segítségével erőteljesen javulni kezd.
Olivia még mindig nem akarván beletörődni abba, hogy élete nagy szerelme a keserű börtönkenyeret eszi, ki akarja hozatni a fiút a börtönből, és mivel egy hitelt érdemlő mentőtanú is felbukkan, a dolog egyáltalán nem látszik lehetetlennek…

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző