Robert Rave: Intimgyanta

Ár: 900 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Az Intimgyanta a kusza kapcsolataikkal küzdő három nővér története, akik New York legmenőbb intimkozmetika-szalonjában dolgoznák – celebek, színésznők és hasonszőrűek legrejtettebb testtájain.
Kend! A lenyűgöző szépségű Carolina Impresario – a legidősebb nővér, az Impresario Szalon tulajdonosa – látszólag mindent megkap, amit akar, de valójában őrlődik sikeres barátja és egyetlen igaz szerelme között.
Húzd! A középső testvér, Anna, egy fájdalmas válás után kelletlenül áll újra munkába, próbál még jó képet is vágni hozzá, miközben három gyermekével is boldogulnia kell, akik közül az egyik nagyon más, mint a többiek.
Tépd! A friss házas Sofia nővéreinek keveréke: vonzza a békés családi élet szívdöglesztő férje mellett, ám magába szippantja a New York-i éjszakai élet és újonnan megismert jó barátja, amiből otthon súlyos problémák származnak. A nővérek a szalon tökéletesen ápolt világának gyantától ragacsos keretei között keresik a szerelmet, a barátságot – és a jobbik énjüket. Az Intimgyanta humoros, érzelmes regény arról, mire képesek a nők, hogy fenntartsák a tökély látszatát akkor is, ha fáj.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Spiegl Máté

Sorozat

Margaréta könyvek

Kiadás éve

2011

Oldalszám

290