Sandra Brown: Engem szeress!

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Rana Ramsey, az egzotikus szépségű, sikeres szupermodell egy napon fellázad anyja zsarnoksága és a rákényszerített életforma ellen. Összecsomagol, elhagyja New Yorkot és a modellek sziporkázó világát.
Egy isten háta mögötti vidéki panzióba költözik és úgy kezd új életet, hogy csúnyácska, lompos nőt varázsol magából. Tudja, nincs az a férfi, aki ebben az állapotban felfigyelne rá, de neki éppen erre az álcára van szüksége.
A panzióban lábadozik sérüléséből Trent Gramblin, a jóképű futballsztár. Trent az a fajta férfi, aki pillantásra sem méltatná az új külsejű Rana Ramsey. Ám zárkózott emberkerülő lakótársnője iránt – saját maga számára is érthetetlenül – mégis különös vonzalmat érez.
Rana rádöbben, hogy végre talált egy férfit, aki nem a külsejéért, hanem önmagáért szereti. Mégis fél attól, hogy Trent csalódni fog, ha megtudja az igazat múltjáról. Egy váratlan tragédia aztán önvizsgálatra kényszeríti mindkettőjüket. Ki kell deríteniük, hogy amit egymás iránt éreznek, vajon csupán érzéki vonzódás, vagy az igaz szerelem, amelyre mindketten oly régóta vágytak.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző