Réti László: Falak mögött

Ár: 2000 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Min múlik, hol arat a halál?
Európát szíven találta a két évtizedes migrációs hullám. Sötét korszak köszöntött ránk. A kontinens déli és keleti határát hat méter magas építmény, a Fal szegélyezi, géppuskákkal, mesterlövészekkel. Tűzparancs van érvényben. Ezrek halnak meg, mert megkísérlik átmászni vagy áttörni a falat.
A kontinenshez tartozó szigetvilág elveszett. Szicília, Kréta, Ciprus, Málta földjén anarchia tombol, nincs jog, nincs rend,
csak forrongó, reményvesztett embertömeg.
Radnai Margit az Európai Bevándorlási Hivatal tapasztalt ügynöke ebben a világban próbálja megvédeni azt, ami számára igazán fontos. A sajátjaiért áll ki, akárcsak a többiek: a budapesti egyetem fiatal, vérforraló elveket hangoztató tanára, a New York-i könnyelmű oknyomozó újságírónő, és a világszerte körözött, hidegvérű muszlim terrorista. Négyük élete egyre gyorsuló pályán tart egymás és talán a katasztrófa felé.
Vajon könnyű célpont Magyarország?
Réti László letehetetlen, izgalmas akcióregénye a nem is oly távoli, sötét jövőt
mutatja be, kíméletlen pontossággal. Éleslátás, profizmus, dermesztő vízió. A szerző volt nyomozótiszt, minden szava hiteles, amikor arról ír, ami vérre megy. A Célpont Párizsban című thrillerében egyszer már megjósolta a szörnyű jövőt.
Vajon most is igaza lesz?
Húzzuk ki a fejünket a homokból, amíg még nem késő. Készülj fel, ismerd meg a jövőt!
„ hozzád nő, és nem hagy aludni, enni, dolgozni. Mi lesz, mikor megtörténik, hogyan fognak a gyerekeink egy ilyen jövőben élni? Milyen világ lesz akkor? A legfontosabb kérdésekre itt van a válasz
ebben a könyvben- Erika, 44

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző