Dr. Zoltán János: Cicatrix optima

Ár: 19900 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Zoltán János professzor eddig megjelent nyolc magyar és hat németnyelvű könyve a plasztikai sebészet egészét vagy valamelyik részletét tárgyalja
Ez a könyv valamennyi műtéti szakma orvosainak szól. Azokat a korszerű elveket és műtéttechnikai ismereteket tartalmazza, amelyek a bőrsebek zavartalan gyógyulását, működési-esztétikai szempontból optimális heg keletkezését biztosítják. émája – a metszésvezetés, szövetkezelés és sebegyesítés – műtéttani alapismeret, de rendkívül fontos, mert erre épül fel minden sebészeti ténykedés és mert minden műtét metszéssel kezdődik, amelynek zavartalan gyógyulása a sebészeti beavatkozások sikerének feltétele és tartozéka.
A könyv röviden ismerteti az azonnali bőrpótlás módszereit is, amelyek alkalmazása nélkülözhetetlen a sérültek korszerű ellátásában és a daganatműtétekben. Számos eredeti módszert is tartalmaz: új metszésvezetéseket, eljárásokat, öltéseket, kötésmódokat és műszereket.
A könyv nemcsak tartalmában új, de kifejezésmódjában is. Az élettempóhoz és a sebészek vizuális beállítottságához alkalmazkodva, minden gondolatot ábrával, fénykép és rajz kombinációjával fejez ki, kevés szöveg kíséretében.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző