Bartha Attila: Gyakorló C-programok MS DOS-ra

Ár: 2500 Ft

Megvásárolható

E könyv olyan C-ben kezdő programozók számára készült, akik már alapfokon ismerik a nyelvet, tisztában vannak, ill. nem idegen számukra a nyelv szintaxisa, felépítése, és rendelkeznek egy kevés C-programozói tapasztalattal. Az egyes fejezetekben tárgyalt anyag, illetve a programok az MS-DOS operációs rendszer, felhasználói szintű ismeretét feltételezik. Az egyes feladatok megoldásához szükséges egyéb DOS ismereteket helyben az adott fejezet tárgyalja.
E könyv célja, a példaprogramok megvalósításán keresztül, olyan rutint adni a C nyelvvel barátkozók számára, amellyel már komplexebb, igényesebb általános feladatok megírhatók C-ben. Emellett az MS-DOS-ról is kicsit mélyebb szintű ismereteket kap az olvasó. De e könyvnek nem célja sem a C nyelv, sem az MS-DOS operációs rendszer átfogó, rendszeres tárgyalása.
A könyvben ismertetett példák teljes programok. Evvel, a C-ben kezdő programozók kedvében szerettem volna járni, ugyanis a bonyolultabb programrészletek elvehetik a tanuló kedvét, ill. a részeknek egy teljes programba ágyazása, több hibalehetőséget nyújt.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző