John Kalench: MLM-sikerkalauz

Ár: 950 Ft

Megvásárolható

Kategória:

John Kalench szavai sok évtizedes MLM-tapasztalatot közvetítenek – pontosan tudja, mi működik és mi nem. Ami a gyakorlati dolgokat illeti, ezekben Johnnál jártasabb valakit nehezen tudok elképzelni. Mögötte van egy sikeres, sokmillió-dolláros MLM-hálózat felépítése, egy saját network marketing vállalat megalapítása. Cégén, a Millionaires In Motion-on (MIM) keresztül több mint 5000 embert képzett kis tett sikeres MLM-vállalkozóvá.
John megmutatja, hogy nincs semmi boszorkányság ebebn a bonyolultnak és talányosnak tűnő üzletágban – mindenki lehet benne eredményes. Én már szinte minden MLM-könyvet elolvastam. Voltak köztük jobbak és rosszabbak, de egyik sem volt annyira emberközpontú, egyik sem volt olyan átfogó, mint ez.
Minden fontos kérdést tárgyal, méghozzá mély együttérzéssel, lendületesen, gyakorlatiasan. Az olvasó egy sor olyan ötletre bukkan benne, melyek a meglepetés erejével hatnak, és úgy érzi, azonnal ki kell őket próbálnia saját üzletében. A könyv stílusa kötetlen, élvezetes és rendkívül szórakoztató. Olvassa az ember, és úgy érzi, mintha a barátjával csevegne a nappaliban, aki megosztja vele tudását és tapasztalatait, és akitől rengeteget tanulhat.
Évekig imádkoztam, hogy valaki írjon már végre egy átfogó könyvet a network marketingről… és nagyon hálás vagyok John Kalenchnek, hogy megtette ezt.

John Fogg
az MLM SuccesTM folyóirat szerkesztője

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző