Cseh Judit: A Pedagógia Tanszék exkluzív kalauza

Ár: 1500 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Kedves Hallgatóink!
Az ember életének jelentős tényezője a környezethez való alkalmazkodás úgy, hogy az irány és a mélység folyamatosan változik. A helyes arány megtalálása alapfeltétele a célba érésnek. A cél pedig a tudás megszerzése, harmonikus, derűs élet és munka, amelyben alkotóként éli meg önmagát a személy.
Mindezeket elérni úgy lehet, ha a szemléletben a hagyomány újítását felváltja az újítás hagyománya, amelynek fontos tényezője a tanulás, művelődés, öntevékenység.
Önök erre vállalkoztak, amikor bennünket választottak. A mi szemléletünk fundamentuma az, hogy a szakma mellett megtanítsuk a vágyak körülményekhez és a körülmények vágyakhoz igazítását. Ennek megfelelően tanszékünk küldetésében szükségszerűen jelenik meg hallgatóink személyiségének lehető legteljesebb kibontakozása a képzés során. Eközben mi magunk is mobilizálódunk egy harmonikus, igényes, magas szinten követelő, de a teljesítményt mindig elismerő kapcsolatrendszerben, amely értő értékelő és személyes. Az utóbbi szót leírni nem kis felelősséget jelent, különösen ha figyelembe vesszük, hogy a felsőoktatás ma pénzről, piacról és üzletről is szól.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző