Kathleen Willey: Gyilkossággal vádolva

Ár: 500 Ft

Megvásárolható

MI TESZ EGY HILLARY ÉS BILL CLINTONRÓL SZÓLÓ KÖNYVET OLYANNYIRA ÉRTÉKESSÉ, HOGY VALAKINEK ÉRDEKÉBEN ÁLLJON ELLOPNI?
2007-ben, a munka ünnepének hétvégéjén, a nyári éjszaka csendjében egy ismeretlen férfi mászott be óvatosan egy vidéki ház ablakán. Másnap reggel Kathleen Willey meglepődve tapasztalta, hogy sem az ékszereihez sem a hitelkártyáihoz nem nyúltak, az értékes elektronikai eszközöket ugyan elmozdították, de nem lopták el. Azonban a kiadás előtt álló könyvének kézirata – amelyben kompromittáló tények szerepelnek Bill és Hillary Clintonra nézve – rejtélyes körülmények között eltűnt.
Willey önkéntesként dolgozott a Fehér Házban, és anyagi gondjai támadtak. Felkereste Bill Clinton elnököt az Ovális irodában, hogy áthelyezését kérje egy fizetett állásba. Clinton, akit addig a barátjának tekintett, ahelyett hogy segített volna neki, szexuálisan zaklatta. Nem sokkal később megtudta, hogy a férje, Ed, még aznap öngyilkos lett.
Mindez azonban csak a kezdete volt annak a rémálomnak, amelyet Clintonék okoztak Kathleen Willeynek. Amikor a neve később felmerült egy – az elnököt is érintő – per kapcsán, Willey egyszeriben a maffia módszereire emlékeztető, fenyegetésekkel és megfélemlítéssel tarkított kampány célpontja lett.
A félreérthetetlen üzenet: tartsd a szád, ha kedves az életed. Az elkövető? Willey állítja, maga Hillary Clinton.
A GYILKOSSÁGGAL VÁDOLVA című könyv lapjain Kathleen Willey először beszél a nyilvánosság előtt arról, hogy
•Ki volt a rejtélyes kocogó, aki megfenyegette ?
•Milyen kapcsolat fűzte a Clintonokhoz, és miért nem történtek jogi lépesek az ügyben ?
•Milyen kétes pénzügyi tranzakciókba keveredett a volt férje és a Clintonok ?
•Mi bizonyítja, hogy Hillary Clinton állt a terrorkampány mögött, amelyben meghurcolták Willeyt?
Hillary Clinton elnökségének küszöbén Willey úgy döntött, nem hallgat tovább, hanem megosztja a történetét a szavazókkal hogy megtudják, mire számíthatnak, ha a Clintonok ismét visszatérnek a Fehér Házba. Kathleen Willey két gyermek anyja. Sikeres karriert futott be az ingatlanüzletben, és politikai események népszerű elemzője. Jelenleg Virginiában él.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző