Meg Blackburn Losey: A Ma gyermekei

Előjegyezhető

Kategória:

Kik a ma gyermekei? Egy új – a korábbiaknál vitathatatlanul fejlettebb – nemzedék, akik 1997-től érkeznek világunkba. Ők nem mind indigógyermekek. Az indigók voltak az úttörők, a paradigmaváltók. Ők készítették elő a terepet a ma gyermekei számára, akik fejlettségben messze túlszárnyalják az indigógyermekeket. Ez nem azt jelenti, hogy jobbak vagy többek náluk, mindössze annyit tesz, hogy merőben más az energiájuk.
A most gyermekei különleges, a szüleikétől és a többi emberétől eltérő energiamezővel rendelkeznek. DNS-ük sem ugyanaz, tehát valójában egy új faj képviselői. Míg az átlagember DNS-ében a fehérjék lineárisan, láncszerűen kommunikálnak egymással, a ma gyermekeinek DNS-ére sokkal szabadabb, kevésbé meghatározott sorrendű kommunikáció a jellemző. Ennek következtében felismernek olyan elektromágneses jeleket is, amelyeket a szüleik még nem. Finomabb energiaszintekre hangolódva elérnek olyan információkat, amelyek számunkra rejtve maradnak: ebből merítik csodás intuíciójukat, telepatikus és gyógyító képességeiket.
Bolygónk megmentéséhez, sorsának jobbra fordulásához szükség van egy kritikus tömegre, akik felismerik a bennük rejlő, elfelejtett életigazságokat, és a szeretet tiszta energiájával megemelik a Föld rezgésszintjét. Ezek a gyerekek azért vannak itt, hogy ebben segítsenek. A szeretet követei ők: nyelvük a szeretet nyelve, hangjuk a szeretet hangja. A fő kérdés velük kapcsolatban az, hogy miként segíthetjük őket küldetésük beteljesítésében.
Dr. Losey nem csupán teljes képet vázol fel a ma gyermekeiről, hanem ötletes és életszerű javaslatokat is ad arra vonatkozóan, hogyan segíthetjük és támogathatjuk őket életük bármely területén. Mindenkinek érdemes elolvasnia, aki gyerekekkel foglalkozik vagy maga is szülő. Ha pedig megtudod, mivel nyújthatod a legnagyobb segítséget az új gyermekeknek, az elválaszthatatlanul együtt jár azzal, hogy te magad is felébredsz utazásodon.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Ujhelyi Bálint

Kiadás éve

2008

Oldalszám

224