Suzy Greaves: A Nagy Ugrás

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Legyen ön jól fizetett tisztviselő, aki csak a munkájának él, vagy látszólag sikeres üzletember, aki az evésben találja meg az örömét, ez a könyv gyökeresen megváltoztathatja az életét. A hangsúly a belső változáson van, a mosolygós ébredés titka ott kezdődik, hogy tudjuk, hogyan irányítsuk a gondolatainkat, és ott ér véget, hogy elhisszük, mindent elérhetünk, amit csak akarunk.
A Nagy Ugrás öt nagy lépésből és több kis apró lépésből épül fel. Megvizsgáljuk, mit akarunk és mit nem akarunk az életben, értékeljük a meggyőződéseinket, megtanuljuk, hogyan ismerjük fel és hessegessük el a kifogásokat, gyakorlati tanácsok segítenek az álmaink megvalósításában. A feladatok nem mindig nyújtanak kellemes olvasmányt – a zárkózottabbak talán nehezebben barátkoznak meg a gondolattal, hogy arra kérjék barátaikat, támogató üzenetekkel segítsenek – de az omletthez fel kell törni a tojásokat.
A Nagy Ugrás könnyen olvasható és nem körülményeskedik. A cinikus gondolatokat Suzy okos érveléssel hárítja, ezért még a szkeptikus olvasókat is meggyőzi arról, hogy jobbá tehetik az életüket. Nincsenek kifogások – gyerünk, csatlakozzon a Nagy Ugrókhoz!
Suzy Greaves életmód tanácsadó és a The Big leap Életmód Tanácsadócég vezetője. Azokat segítik, akik készek állnak rá, hogy megtegyék életük Nagy Ugrását. Suzy jól képzett szakemberként egyaránt foglalkozik hírességekkel és egyszerű munkásokkal. Korábban újságíróként dolgozott: a New Woman magazin egészségrovatának volt a szerkesztője, valamint az OK! magazin egészség- és utazásrovatának. Férjével és fiával él Londonban.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző