Andrew Duncan: A titokzatos London

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A titokzatos London nélkülözhetetlen útikönyv azok számára, akik szeretnék a világ egyik legnagyobb városát felfedezni.
A kitűnő történész, Andrew Duncan több mint harminc kilométernyi sétaútvonal leírásán keresztül tárja elénk London felféltettebb titkait. A megannyi útvonal bebarangolásakor számos különlegességet fedezhetünk fel: ősi vízi utakat, a City alatt húzódó kiterjedt alagútrendszert, csendesen megbúvó belső udvarokat és kerteket – valamennyi kirándulás során hemzsegnek a meglepetések.
Andrew Duncan kivételes szövege nem a szokványosat kutatja: a főváros rejtett kincseire és a leghíresebb látnivalók mögött megbúvó, figyelemre méltó sztorikra összpontosít. Az olvasót bizonyára ámulatba ejtik majd a betemetett folyókról, a római építmények maradványairól és a föld alatt rejtőző, titkos irodákból, óvóhelyekből és börtöncellákból álló hálózatról szóló beszámolók. Érdekfeszítő történetek szólnak az Erósz szobra körüli acsarkodásokról, a Coade-kőoroszlánt körüllengő rejtélyről, valamint a Westminster-apátság seprűszekrényében megbúvó hátborzongató titokról.
London megannyi, lépten-nyomon felbukkanó, a könyvben részletesen leírt kincsét színes fényképek teszik még érzékletesebbé, a jól áttekinthető térképek pedig kiemelik a megtekintésre különösen érdemes helyeket. A titokzatos London e rendkívül nyílt város személyes arcára kíváncsi látogatók nélkülözhetetlen segédeszköze.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző