Teresa Fisher: Svájc

Előjegyezhető

Kategória:

NATIONAL GEOGRAPHIC TRAVELER
SVÁJC
„Szenzációs fényképek, nagyszerű térképek és hiteles tartalom. SAN FRANCISCO CHRONICLE
A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg – a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasókkal a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.
AZ UTAZÁS MEGTERVEZÉSE Rövid az idő, tenger sok a látnivaló – Svájc mélyreható áttekintése segít utazásunkat a rendelkezésre álló időhöz igazítani és igényeinkre szabni.
KALANDRA FEL! Különleges és testközeli élmények – téli sportok, a vadvilág figyelése és vonatozás magashegységi hágók között.
BENNFENTES TIPPEK Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók – a National Geographic fotósainak, újságíróinak, felfedezőinek, helyi szakértőinek kedvenc helyei, kincset érő tanácsai.
GYALOGOS, VONATOS ÉS AUTÓS TÚRÁK Színkódolt térképek, leírások például a genfi Vieille Ville, a Neucháteli-tó, a zürichi Altstadt és a Jungfrau régióról.
KIRÁNDULÁSOK Appenzellerland vidéke, Ticino völgyei és Zentralschweiz tavai és még számos gyönyörű túraútvonal.
NE HAGYJUK KI! Kihagyhatatlan látnivalók és különösen ajánlott programok minden fejezethez.
FÉNYKÉPEK, ILLUSZTRÁCIÓK ÉS TÉRKÉPEK Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző