Martin Baxendale: A kutya működése

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Kategória:

A kutya, mint tudjuk, az ember legjobb barátja: hűséges, engedelmes és szeretetreméltó társ. A jámbor állat lesi gazdája parancsait, farkcsóválva hálálkodik minden jó szóért, és éjjel-nappal éber elszántsággal őrzi a rábízott ingó és ingatlan vagyont.
Ne felejtsük el azonban, hogy kutyából nem lesz szalonna… Az átlagebről nem egy esetben kiderül, hogy ugatós, büdös, nyáladzó, bolhás, vedlő, szőnyegszaggató, cipőcsócsáló, bútorboncoló, postásperforáló, szexéhes, tomporszaglászó, sárostalpú, mindenevő, virágágyás-túró, macskahajszoló, idegenkuty-maró, nevelhetetlen és engedetlen bestia – egyszóval maga a Sátán kutyája, aki életcéljának a gazdi szűntelen szekírozását és a ház pázsitjának rendszeres trágyázását tekinti.
Nos, ha Ön szereti a kutyáját, ha mindent megad neki, ám újra és újra már-már csillapíthatatlan vágyat érez arra, hogy lábát erőteljesen a kutyus hátsójához közelítse, feltétlenül vegye meg TÚLÉLÉSI ÚTMUTATÓNKAT! Ez az a könyv, melyre mindig is vágyakoztak a világ kutyatulajdonosai!

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző

Fordító

Tóth Tamás Boldizsár

Sorozat

Kezelési útmutató

Kiadás éve

2001

Oldalszám

32