P. A. Schendeen: Planet X

Ár: 800 Ft

Megvásárolható

Zacharia Sitchin a Planet X kutatója:
A Nibiru nevű bolygó a feltételezések szerint körútját körülbelül 3600-3660 év alatt teszi meg a Nap körül. Legutóbbi felbukkanását, amely során rendkívül közel került a Földhöz, a zsidók Egyiptomból való kivonuláskor észlelték. Hasonló eset fordulhat elő 2003-ban is, amikor egy vagy több égitest kerül veszélyes közelségbe Földünkhöz, és ez az emberiségre nézve katasztrófával járhat.
NASA-IRAS-program, Gerry Neugebauer főkutató:
Az égitest feltehetően olyan nagy, mint óriás bolygónk a Jupiter és olyan közel lehet a Fölhöz, hogy az Naprendszerünk részét képezi. Ezen bolygóra az Orion csillagképének irányában bukkantunk az IRAS (Infravörös Asztronómiai Műhold) teleszkópjának segítségével. Csupán annyit tudok mondani, hogy el nem tudjuk képzelni, mi lehet ez!
Robert Millis csillagász a Lowell Obszervatórium igazgatója: A Plútó szomszédságában észleltünk valami hatalmas, piros színű keringő égitestet.
R. J. Varsetnov
Minden kutatási anyag és hír titkosítva és az adatok ismerői számára teljes szilencium. Én is csak annyit mondhatok, hogy ha egyszer eljön az idő, mindenki megtud mindent!

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző