Buzai Csaba, Törköly József: Kardoskút története

Ár: 1300 Ft

Megvásárolható

Kategória:

Tisztelt Kedves Olvasók! Barátaim!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy kézbeveszik Kardoskút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete által kerülő településünk múltját, jelenét és egy kicsit a jövőjét bemutató helytörténeti kiadványát.
Képviselő-testületünk két kardoskúti kötődésű fiatalembert, – Buzai Csabát és Törköly Józsefet – bízta meg a településünk történetét feldolgozó könyv megírásával.
Őszintén bízom abban, hogy a könyvet forgató kardoskúti és Kardoskútról elszármazó, vagy csak érdeklődő olvasók gazdagabbnak érzik ismereteik tárát, a Kardoskúthoz érzelmi szálakkal kötődők pedig, büszkeséggel vallhatják magukénak múltunkat és erősíthetik lokálpatrióta elhivatottságukat.
Legyen ez a könyv tiszteletünk és elismerésünk kifejezése is elődeinknek, akik küzdelmes tevékenységükkel kivívták településünk önállóságát és közreműködtek abban, hogy a pusztából egy hangulatos, nyugodt kis falu alakuljon ki.
Az általuk készített alapokra építkezve kell nekünk azon dolgoznunk, hogy az utánunk jövők is jól érezzék itt magukat.
E gondolatok jegyében ajánlom szíves figyelmükbe kiadványunkat és kívánom, hogy jó egészségben, családi boldogságban legyen részük az elkövetkezendő időszakban.

Készleten

Kiadó

Kötés típusa

Szerző