Könyvek > Szakkönyvek, kézikönyvek > Építőipar, épületgépészet

Építőipar, épületgépészet témájú könyvek

Építőipar, épületgépészet könyvek - Ráday Antikvárium

Az emberi civilizáció fejlődésével ösztönös hajlékemelő készségünk tudománnyá, gyakorlati alkalmazása iparrá fejlődött, díszítőösztönük megnyilvánulásai pedig művészi szintre emelték a tudást. Az építőipar hozza létre otthonainkat, középületeinket, útjainkat, közműveinket, ipari műtárgyainkat, az egész épített környezetünket. Az építőipar szerteágazó alrendszerei sokszor maguk is önálló szakágazatok, mint a tetőfedés, ács, asztalos és kőműves munkák, a burkolás, betonozás, vagy az épületgépészet elemei, a víz-, gáz-, villany-, fűtés szerelés, melyeknek önálló irodalmuk, tankönyvei léteznek.
Az épületeken belüli kényelmed szolgálják az épületgépészet által nyújtott lehetőségek, a vezetékes ivóvíz, az elvezetett szennyvíz, a télen-nyáron megfelelő hőmérséklet, a szellőzés, az elektromos- és távközlési hálózat, a felvonó. Az épületgépészet számos részterületének kiterjedt szakirodalma tárgyalja szakterületenként, néha összefoglalóan azok tudományát.
A választékunkban található építőipar, épületgépészet kategóriába sorolt könyvek, ezekbe a témákba nyújtanak elmélyülési, szakmai képzési lehetőséget.

Legnépszerűbb könyvek építőipar, épületgépészet témakörben

Keresés építőipar, épületgépészet kategóriában:

1–32 termék, összesen 222 db

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!