Mezőgazdaság témájú könyvek

Mezőgazdaság könyvek - Ráday Antikvárium

A Föld népességének robbanásszerű növekedése, a vele együtt növekvő élelmezési igények miatt egyre fontosabb szerepet kap a mezőgazdaság. A megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszer előállítása újabb kihívások elé kényszeríti és kiemelten fontos szerephez juttatja ezt a tudományágat. Mára külön irodalma van a nagyüzemi, a közösségi, illetve az népszerűbb önellátó gazdálkodásnak.

A mezőgazdaság szakirodalma tárgyalja a növénytermesztés és az állattenyésztés témakörét. Ezen szakterületek részágazatai a különböző állatok, a szárnyas, sertés, szarvasmarha, juh, ló tartásának, tenyésztésének tudnivalói, a méhészet valamint a gabona, a gyümölcs, a takarmány, sőt az olajtartalmú és a textilipari növénytermesztés ismeretanyaga, az erdészet szerteágazó szakirodalommal rendelkezik, ezen témakörökhöz tartozó könyveket rendeztük a mezőgazdaság témakörébe. I

Ide tartoznak azok a könyvek is melyek a mezőgazdaság természeti feltételeivel, az éghajlat és a domborzat és az azokat befolyásoló tényezőkkel foglalkoznak, mint a talaj- és vízgazdálkodás. A mezőgazdaság témakörében vagy határterületeinek valamelyikéről született könyveket találhatsz még az Otthon és kert témakörén belül.

Legnépszerűbb könyvek mezőgazdaság témakörben

Keresés mezőgazdaság kategóriában:

1–32 termék, összesen 231 db

Ha te is a könyvek szerelmese vagy, kövess minket Facebook oldalunkon!